Workshop ‘Zelf Je Eco-Cosmetica Maken’

WORKSHOP op 12 november 2017 in Tilburg

Leer zelf je (ecologische) cosmetica te maken met enkel natuurlijke ingrediënten. We werken met de beste basisoliën uit eerste persing, bloemenwaters en aromatische oliën. Zo maak je onder andere een dagcrème op maat. Je gaat naar huis met vijf verschillende verzorgingsproducten die je dagelijks gebruikt!

Wist je dat de meeste crèmes slechts 3% werkzame stoffen bevatten? De rest is water, geleermiddel, alcohol, bewaarmiddelen en synthetisch parfum. Deze stoffen zijn niet goed voor je. Gelukkig is het helemaal niet moeilijk om je eigen verzorgingsproducten te maken.

WAT KUN JE VERWACHTEN? Tijdens de workshop leer je vijf verschillende producten te maken die je ook mee naar huis neemt in een mooie verpakking.

Voorbeelden van producten: -tandpasta, -deo-roller, -make-up remover, -gezichtstonic, -beauty serum, -dag-en nachtcrème

Zelf je cosmetica maken is niet moeilijk en het bespaart je ook nog eens enorm veel geld. De recepten krijg je mee zodat je thuis ook aan de slag kunt. Een superleuk idee is om bv. voor je familie of vrienden verantwoorde verzorgingsproducten te maken als cadeautje voor de komende feestdagen!

Deze workshop wordt georganiseerd door De Groene Chef in samenwerking met Anne Drake van ‘Ecologie op Hoge Hakken’.

DOE JE MEE? Stuur dan een email om je aan te melden naar: info@degroenechef.nl Aanvang is 14.00 uur. Plaatsen voor deze workshop zijn beperkt. Prijs is € 60,00 incl. alle materialen, alle recepten en ook een lekker hapje en drankje.