CATERING

Voor plantaardige (vegan) catering in Tilburg en omstreken moet je bij De Groene Chef zijn. Of het nu een privé – of bedrijfsevent betreft, een buffet, lunch, diner, hapjes, bruiloft, levensviering … wij verzorgen het graag. We cateren daarbij ‘op maat’ d.w.z. dat we niet werken met standaard menu’s maar ons richten naar de wens van de klant en de ingrediënten van het seizoen. Je kunt bij ons terecht voor groepen vanaf 8 personen. Heb je binnenkort iets te vieren of te organiseren? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

LUNCH CATERING

We bieden een mooi assortiment van soepen, salades, wraps, belegde boterhammen en broodjes met verse smaken van het seizoen. Denk daarbij bv. aan onze populaire Yogisha soep van zoete aardappel, gember, goudsbloem en kokosmelk of onze verwarmende Indiase linzensoep met kokosroom of pittige Mexicaanse bonensoep met taco chips. Salades zoals onze Italiaanse Panzanella met orzo of de Regenboogsalade met div. oven-geroosterde groentes, pitten en hummus. Desembroodjes met een kik-kerrie vulling of muhammara met gegrilde groenten en notenkruimel, paddenstoelen paté met knapperige cress of hummus met za’atar en sla. Voor vergaderlunches kunnen we een schaal met diverse belegde broodjes (min. 10) samenstellen, evt. aangevuld met soep en/of salade. Bestel je vergaderlunch ten minste 48 uur van tevoren.

HAPJES

Voor gezelschappen kunnen we heerlijke hapjes voor bij de borrel verzorgen, zoals bv. spiesjes met gegrilde groenten, groenteballetjes met aioli dip, knapperige stengels met pesto en vegan parmezaan, gevulde dadels, desem stokbrood met smeersels of onze geliefde ‘loaded’ tortilla chips. Zeer populair zijn onze nieuwe ‘grazing platters’! Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.

Grazing Platters

WARM/KOUD BUFFET

Voor groepen vanaf 12 personen is een mooie tafel waarbij men zelf kan opscheppen altijd gezellig én superlekker! We maken bv. een combinatie van brood met div. smeersels, twee salades, één warm gerecht en een dessert vanaf €20 per persoon. Een buffet kan zo uitgebreid en luxe worden gemaakt als je zelf maar wilt, met meerdere salades en warme opties of bv. een assortiment aan desserts.

Catering biedt enorm veel mogelijkheden. We nemen je al het werk uit handen zodat je zelf ook écht kunt genieten, samen met je gasten of je collega’s. Al onze ingrediënten zijn vnl. biologisch en 100% plantaardig. Prijzen zijn excl. 9% btw.