LATEST NEWS

Omroep Tilburg

Oktober jl. was ik te gast bij Omroep Tilburg in het programma ‘met een zachte G’, naar aanleiding van onze nominatie voor de Vegan Awards 2018 in de categorie “Beste Vegan Eetgelegenheid”.

‘NO WASTE’ SOAPS

 

 

Heb jij onze ‘no waste’ soaps al geprobeerd? Deze heerlijke collectie zepen wordt gemaakt door Earth Elements in Tilburg met snij-afval uit onze keuken! Een innovatieve manier om nóg minder afval te genereren, iets waar we dagelijks mee bezig zijn. No Waste Soaps zijn 100% plantaardig (vegan) en zijn zacht voor jou én voor de aarde met als enige toevoeging etherische oliën, jojoba en castor olie. Verkrijgbaar bij oa. De Groene Chef. 

Inspiratie Workshop Vegan Kerstdiner (VOL)

Zondag 9 december van 14:00-17:00 uur

Zou jij graag een volledig plantaardig luxe diner op tafel willen zetten tijdens de feestdagen maar ontbreekt het je aan ervaring, kennis of inspiratie? Dan is dit dé workshop voor jou!

Workshop Plantaardig Koken (VOL)

 

Zondag 3 februari ’19 van 14:00-17:00 uur

Tijdens deze workshop gaan we er samen voor zorgen dat jij thuis een begin kunt maken met het bereiden van de lekkerste plantaardige (vegan) maaltijden. Glutenvrij, uiteraard lactose-vrij en zonder toevoeging van geraffineerde suikers.