Kookworkshops

Koken met De Groene Chef
Wil jij thuis ook heerlijke plantaardige gerechten bereiden?
We gaan samen aan de slag om volwaardige (en glutenvrije) basisingrediënten te laten stralen op je bord.
We maken daarbij gebruik van diverse smaakprofielen en windstreken d.m.v. specerijen en kruiden. Je leert tevens hoe je afwisselende kooktechnieken kunt inzetten in je eigen keuken.
​
Wat krijg je?
​
-
Een exclusieve kookworkshop in een prachtig Fins chalet o.l.v. De Groene Chef. Duur +/- 3,5 uur, (14.00 -17.30 uur) met daarin WFPB en glutenvrije recepten die je zelf gaat bereiden.
-
Een uitgebreide proeverij van de gerechten met alle collega chefs na afloop.
-
Alle ingrediënten die je nodig hebt voor de bereiding
-
Een digitaal recepten e-boek.
-
Geprinte receptuur voor tijdens de workshop
-
Hapjes en drankjes tijdens de workshop
​2023:​​​​​​
-
zondag 26 november: WFPB vegan basis VOL
2024:
-
zaterdag 20 januari: WFPB vegan basis VOL
-
zondag 25 februari: WFPB vegan basis VOL
-
zondag 14 april: WFPB vegan basis VOL
-
zaterdag 25 mei: WFPB vegan basis**
-
zondag 26 mei: Masterclass WFPB vegan*
-
zaterdag 29 juni: WFPB vegan basis**
-
zondag 30 juni: Masterclass WFPB vegan*
-
zondag 21 juli: WFPB Ottolenghi stijl
-
zondag 1 september: WFPB vegan basis
-
zaterdag 19 oktober: WFPB vegan basis**
-
zondag 20 oktober: Masterclass WFPB vegan*
-
zondag 24 november: WFPB Borrelplanken maken 'Like a Boss'
* De masterclass duurt van 11.00 - 17.00 uur en is uitsluitend te boeken voor ervaren deelnemers die eerder de kookworkshop WFPB vegan basis hebben gevolgd.
** De WFPB vegan basis kookworkshop kan in mei, juni en oktober ook in combinatie worden geboekt met de WFPB masterclass in hetzelfde weekend, voor de speciale prijs van €239,00.

Whole Food Plant Based
WFPB (Whole Food Plant Based) staat voor onbewerkte plantaardige voeding. Het gaat hier om gerechten die zo puur mogelijk worden bereidt uit volwaardige ingrediënten. Super voor je gezondheid en niet te vergeten voor de dieren en het milieu. Al onze kookworkshops gaan uit van het WFPB principe en zijn altijd 100% vegan en glutenvrij.
Tijdens onze workshops is er volop persoonlijke aandacht door de kleine groepsgrootte (max. 10 pers.) Na een korte inleiding en kennismaking ga je zelf meteen aan de slag in onze sfeervolle keuken. Na afloop sluiten we samen de middag af door alle gerechten te proeven met een lekker drankje erbij. Ook kun je bereidingen mee naar huis nemen.


Reserveren
Je kunt eenvoudig online boeken. De heerlijke locatie van onze kookworkshops bevindt zich nét buiten Tilburg, nl. in Heukelom (Oisterwijk). Nadat je gereserveerd hebt ontvang je meer informatie per email, enkele dagen voor aanvang van de workshop.
​
Annuleringsvoorwaarden: Het kan onverhoopt zo zijn dat je een kookworkshop van De Groene Chef hebt geboekt en dat je verhindert bent. Neem in dat geval altijd z.s.m. contact op. Vanwege de kleine groepscapaciteit vragen wij je om jouw plekje door te geven aan iemand anders.
Afzeggingen die plaats vinden tot 8 dagen voor de geboekte workshop datum krijgen een restitutie van 50% van het betaalde bedrag. Bij een afzegging binnen 8 dagen voor de geboekte workshop datum is een restitutie van het betaalde bedrag niet langer mogelijk. Je kunt je plaats uiteraard wel doorgeven aan iemand anders. Geannuleerde boekingen van meerdere personen kunnen helaas niet worden meegenomen naar een andere datum.
​
Wanneer de kookworkshop onverhoopt wordt geannuleerd door De Groene Chef vindt volledige restitutie van het betaalde bedrag plaats óf er wordt een vervangende datum aangeboden. De deelnemer beslist zelf wat de voorkeur heeft.