top of page

Kookworkshops

Kookworkshop Cover 2024.png

 

Wil jij thuis ook heerlijke plantaardige gerechten bereiden? 

 

Doe mee aan onze leerzame én gezellige kookworkshops! We gaan samen aan de slag om volwaardige (en glutenvrije) basisingrediënten te laten stralen op je bord. We maken daarbij gebruik van diverse smaakprofielen en windstreken d.m.v. specerijen en kruiden. Je leert tevens hoe je afwisselende kooktechnieken kunt inzetten in je eigen keuken. De heerlijke locatie van onze kookworkshops bevindt zich nét buiten Tilburg, nl. in Heukelom (Oisterwijk). Nadat je gereserveerd hebt ontvang je meer informatie per email, ongeveer een week voor aanvang van de workshop.

Wat krijg je?

 

  • Een exclusieve kookworkshop in een prachtig Fins chalet o.l.v. De Groene Chef. Duur van de workshop is +/- 3,5 uur, (14.00 -17.30 uur) met daarin een reeks van WFPB en glutenvrije recepten die je zelf gaat bereiden.

  • Een uitgebreide proeverij van de gerechten met alle collega chefs na afloop én wat over is lekker mee naar huis nemen.

  • Alle ingrediënten en apparatuur die je nodig hebt voor de bereiding.

  • Een digitaal recepten e-boek.

  • Geprinte receptuur voor tijdens de workshop.

  • Hapjes en drankjes tijdens de workshop en proeverij.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Whole Food Plant Based

 

WFPB (Whole Food Plant Based) staat voor onbewerkte plantaardige voeding. Het gaat hier om gerechten die zo puur mogelijk worden bereidt uit volwaardige ingrediënten. Super voor je gezondheid en niet te vergeten voor de dieren en het milieu. Al onze kookworkshops gaan uit van het WFPB principe en zijn altijd 100% vegan en glutenvrij.

 

Tijdens onze workshops is er volop persoonlijke aandacht door de kleine groepsgrootte (max. 10 pers.) Na een korte inleiding en kennismaking ga je zelf meteen aan de slag in onze sfeervolle keuken. Na afloop sluiten we samen de middag af door alle gerechten te proeven met een lekker drankje erbij. Ook kun je bereidingen mee naar huis nemen.

Zaterdag 25 mei 2024

Zondag 21 juli 2024

Zondag 1 september 2024

Zaterdag 19 oktober 2024

Zondag 20 oktober 2024

Zondag 24 november 2024

WFPB vegan basis (VOL)

WFPB vegan (Course in English)

WFPB vegan basis (laatste 3 plaatsjes)

WFPB vegan basis (VOL)

MASTERCLASS (laatste 3 plaatsjes)

BORRELPLANKEN 'Like a Boss!' 

Annuleringsvoorwaarden:

 

Het kan onverhoopt zo zijn dat je een kookworkshop van De Groene Chef hebt geboekt en dat je verhindert bent. Neem in dat geval altijd z.s.m. contact op. Vanwege de kleine groepscapaciteit vragen wij je om jouw plekje door te geven aan iemand anders. 

 

Afzeggingen die plaats vinden tot 8 dagen voor de geboekte workshop datum krijgen een restitutie van 50% van het betaalde bedrag. Bij een afzegging binnen 8 dagen voor de geboekte workshop datum is een restitutie van het betaalde bedrag niet langer mogelijk. Je kunt je plaats uiteraard wel doorgeven aan iemand anders. Geannuleerde boekingen van meerdere personen kunnen helaas niet worden meegenomen naar een andere datum. 

 

Wanneer de kookworkshop onverhoopt wordt geannuleerd door De Groene Chef vindt volledige restitutie van het betaalde bedrag plaats óf er wordt een vervangende datum aangeboden. De deelnemer beslist zelf wat de voorkeur heeft.

bottom of page