Kookworkshops

Vegan Whole Food Plant Based

IMG_1450.jpg

Koken met De Groene Chef

Tijdens deze workshops leer je hoe je lekkere vegan WFPB gerechten bereidt die je thuis in je eigen keuken kunt toepassen. We maken hierbij geen gebruik van vleesvervangers of ready-made producten maar gaan samen aan de slag om mooie, plantaardige en glutenvrije basis-ingrediënten te laten stralen op je bord.

 

De workshops duren gemidddeld 3,5 uur (14.00 - 17.30 uur) en zijn incl. notitieboek en een geprint en digitaal receptenboek.

 

NIEUW: 'MEZZE! Leer hoe je van onbewerkte ingrediënten heerlijke vegan gerechtjes maakt, alles whole food plant based!

 

Je kunt je nog aanmelden voor:  

 • zaterdag 22 oktober   (Mezze)

 • zondag 13 november  (Vegan WFPB basis)

 • zaterdag 26 november (KERST editie)

 • zondag   27 november (KERST editie)

 • zondag 4 december     (Vegan WFPB basis)

Schermafbeelding 2021-09-23 om 13.27.32.png

Whole Food Plant Based

WFPB (Whole Food Plant Based) staat voor onbewerkte plantaardige voeding. Het gaat hier om gerechten die zo puur mogelijk worden bereidt uit onbewerkte ingrediënten. Super voor je gezondheid en niet te vergeten voor de dieren en het milieu. Al onze kookworkshops gaan uit van het WFPB principe. 

 

Tijdens alle workshops is er volop persoonlijke aandacht door de kleine groepsgrootte (max. 10 pers.) Na een korte inleiding ga je zelf meteen aan de slag in onze sfeervolle keuken. Na afloop sluiten we samen de middag af door alle gerechten te proeven met een lekker drankje erbij. Ook kun je bereidingen mee naar huis nemen.

Door je deelname aan een kookworkshop bij De Groene Chef krijg je gratis toegang tot De Groene Kookclub op onze website, waar je maandelijks nieuwe recepten, weetjes en tips kunt vinden. Zo blijf je je kennis vergroten!

Schermafbeelding 2022-03-01 om 12.04.38.png
IMG_1460.jpg

Reserveren

Je kunt online boeken of je aanmelden via het contact formulier Je ontvangt z.s.m. een bevestiging. De prijs voor de vegan WFPB & Mezze workshop is

€ 99,00 p/p all-inclusive. 

 

Inbegrepen:

 • boek receptuur

 • digitale receptuur (.pdf)

 • notitie boek

 • alle benodigde ingrediënten

 • hapje/drankje

 • onbeperkte toegang tot besloten omgeving website, speciaal ingericht voor kookworkshop deelnemers.

Annuleringsvoorwaarden: Het kan onverhoopt zo zijn dat je een kookworkshop van De Groene Chef hebt geboekt en dat je verhindert bent. Neem in dat geval altijd z.s.m. contact op. Vanwege de kleine groepscapaciteit vragen wij je om je plekje door te geven aan iemand anders.

 

Afzeggingen die plaats vinden binnen 8 dagen voor de geboekte workshop datum krijgen een restitutie van slechts 50% van het betaalde bedrag. Bij een afzegging binnen 3 dagen voor de geboekte workshop datum is een restitutie van het betaalde bedrag niet langer mogelijk. Geannuleerde boekingen kunnen helaas niet worden meegenomen naar een andere datum. 

Wanneer de kookworkshop onverhoopt wordt geannuleerd door De Groene Chef vindt volledige restitutie van het betaalde bedrag plaats óf er wordt een vervangende datum aangeboden. De deelnemer beslist zelf wat de voorkeur heeft.