top of page

Kookworkshops

IMG_1450.jpg

Koken met De Groene Chef

Tijdens onze workshops leer je hoe je thuis heerlijke WFPB gerechten kunt bereiden. We gaan samen aan de slag om al die mooie plantaardige, vegan en glutenvrije basisingrediënten te laten stralen op je bord.

 

De workshops duren gemiddeld 3,5 uur (14.00 - 17.30 uur) en zijn incl. notitieboek en zowel een geprint als digitaal receptenboek, alle ingrediënten, hapjes en drankjes en proeverij. All inclusive prijs is €99,00 p/p.

NIEUWE DATUMS 1e kwartaal 2023:

  • zondag 5 februari:       MEZZE

  • zondag 12 februari:     VEGAN SUSHI WFPB

  • zondag 26 maart:        WFPB VEGAN basis

Schermafbeelding 2021-09-23 om 13.27.32.png

Whole Food Plant Based

WFPB (Whole Food Plant Based) staat voor onbewerkte plantaardige voeding. Het gaat hier om gerechten die zo puur mogelijk worden bereidt uit onbewerkte ingrediënten. Super voor je gezondheid en niet te vergeten voor de dieren en het milieu. Al onze kookworkshops gaan uit van het WFPB principe en zijn altijd 100% vegan en glutenvrij.

 

Tijdens alle workshops is er volop persoonlijke aandacht door de kleine groepsgrootte (max. 10 pers.) Na een korte inleiding ga je zelf meteen aan de slag in onze sfeervolle keuken. Na afloop sluiten we samen de middag af door alle gerechten te proeven met een lekker drankje erbij. Ook kun je bereidingen mee naar huis nemen.

Door je deelname aan een kookworkshop bij De Groene Chef krijg je gratis toegang tot De Groene Kookclub op onze website, waar je maandelijks nieuwe recepten, weetjes en tips kunt vinden. Zo blijf je je kennis vergroten!

Schermafbeelding 2022-03-01 om 12.04.38.png
IMG_1460.jpg

Reserveren

Je kunt eenvoudig online boeken. De geweldige locatie van onze kookworkshops bevindt zich nét buiten Tilburg, nl. in Heukelom (Oisterwijk). Meer info volgt enkele dagen voor aanvang van de workshop..

 

Inbegrepen:

  • geprinte receptuur

  • digitale receptuur (.pdf)

  • notitie boek

  • alle benodigde ingrediënten

  • hapje/drankje

  • onbeperkte toegang tot besloten omgeving website 'De Groene Kookclub', speciaal ingericht voor kookworkshop deelnemers.

Annuleringsvoorwaarden: Het kan onverhoopt zo zijn dat je een kookworkshop van De Groene Chef hebt geboekt en dat je verhindert bent. Neem in dat geval altijd z.s.m. contact op. Vanwege de kleine groepscapaciteit vragen wij je om jouw plekje door te geven aan iemand anders. Je kunt onder bepaalde voorwaarden meedoen op een andere datum.

 

Afzeggingen die plaats vinden binnen 8 dagen voor de geboekte workshop datum krijgen een restitutie van 50% van het betaalde bedrag. Bij een afzegging binnen 3 dagen voor de geboekte workshop datum is een restitutie van het betaalde bedrag niet langer mogelijk. Je kunt je plaats uiteraard wel doorgeven aan iemand anders. Geannuleerde boekingen van meerdere personen kunnen helaas niet worden meegenomen naar een andere datum. 

Wanneer de kookworkshop onverhoopt wordt geannuleerd door De Groene Chef vindt volledige restitutie van het betaalde bedrag plaats óf er wordt een vervangende datum aangeboden. De deelnemer beslist zelf wat de voorkeur heeft.

bottom of page