top of page

Kookworkshops

IMG_1450.jpg

Koken met De Groene Chef

Wil jij thuis ook heerlijke vegan WFPB gerechten bereiden? 

We gaan samen aan de slag om mooie plantaardige en glutenvrije basisingrediënten te laten stralen op je bord.

We maken daarbij gebruik van diverse smaakprofielen d.m.v. specerijen en kruiden. Je leert hoe je afwisselende kooktechnieken kunt inzetten in je eigen keuken.

Wat krijg je?

  • Een kookworkshop o.l.v. De Groene Chef van +/- 3,5 uur.(14.00 -17.30 uur)

  • Een uitgebreide proeverij van alle gerechten met alle deelnemers.

  • Een digitaal recepten e-boek.

  • Gedrukte receptuur voor tijdens de workshop

  • Hapjes en drankjes tijdens de workshop

Datums:

  • zondag 21 mei:           VOL

  • zondag 9 juli:              VOL

  • zondag 6 augustus:       Max. 10 deelnemers

  • zondag 22 oktober:      VOL   

  • zondag 26 november:   Max. 10 deelnemers

All inclusive prijs is € 99,00.

Schermafbeelding 2021-09-23 om 13.27.32.png

Whole Food Plant Based

WFPB (Whole Food Plant Based) staat voor onbewerkte plantaardige voeding. Het gaat hier om gerechten die zo puur mogelijk worden bereidt uit onbewerkte ingrediënten. Super voor je gezondheid en niet te vergeten voor de dieren en het milieu. Al onze kookworkshops gaan uit van het WFPB principe en zijn altijd 100% vegan en glutenvrij.

 

Tijdens onze workshops is er volop persoonlijke aandacht door de kleine groepsgrootte (max. 10 pers.) Na een korte inleiding ga je zelf meteen aan de slag in onze sfeervolle keuken. Na afloop sluiten we samen de middag af door alle gerechten te proeven met een lekker drankje erbij. Ook kun je bereidingen mee naar huis nemen.

Schermafbeelding 2022-03-01 om 12.04.38.png
IMG_1460.jpg

Reserveren

Je kunt eenvoudig online boeken. De geweldige locatie van onze kookworkshops bevindt zich nét buiten Tilburg, nl. in Heukelom (Oisterwijk). Nadat je gereserveerd hebt ontvang je meer informatie per email, enkele dagen voor aanvang van de workshop..

Annuleringsvoorwaarden: Het kan onverhoopt zo zijn dat je een kookworkshop van De Groene Chef hebt geboekt en dat je verhindert bent. Neem in dat geval altijd z.s.m. contact op. Vanwege de kleine groepscapaciteit vragen wij je om jouw plekje door te geven aan iemand anders. 

 

Afzeggingen die plaats vinden tot 8 dagen voor de geboekte workshop datum krijgen een restitutie van 50% van het betaalde bedrag. Bij een afzegging binnen 8 dagen voor de geboekte workshop datum is een restitutie van het betaalde bedrag niet langer mogelijk. Je kunt je plaats uiteraard wel doorgeven aan iemand anders. Geannuleerde boekingen van meerdere personen kunnen helaas niet worden meegenomen naar een andere datum. 

Wanneer de kookworkshop onverhoopt wordt geannuleerd door De Groene Chef vindt volledige restitutie van het betaalde bedrag plaats óf er wordt een vervangende datum aangeboden. De deelnemer beslist zelf wat de voorkeur heeft.

bottom of page